top of page

Egyedül vagy Együtt?!

Egyre többet tapasztalom, hogy egyre többen elindulnak a tudatosság útján. Annyira nagyon jó érzéssel tölt ez el engem is. Jó látni, hogy vannak Nők, akik tényleg akarnak változtatni az életükön, akarnak kiegyensúlyozottabb életet, munka és magánélet kapcsán, értékes emberi kapcsolatokat, egzisztenciát és nagyon jó látni, hogy keresik is ezeket a lehetőségeket. Ha TE még esetleg nem tapasztalod mindezt, de nagyon szeretnéd, sőt inkább akarod, akkor kérlek válts nézőpontot, válts irányt. S kezdj el magadra figyelni, befelé, a te érzéseidre és gondolataidra, s indulj el a cselekvésed útján! Ha viszont már tapasztalod, hogy tényleg mekkora ereje van ennek, elindultál és látod mennyire fontos a saját fejlődésed, a saját önismereted, akkor azt is biztos tapasztalod már, hogy azonban az „erdő” nagyon sűrű és sokszor hideg és nagyon sok akadály is van benne, sőt, nagyon sok útelágazás is, ami szinte mindegyik ugyanúgy néz ki és nehéz dönteni, melyiken is haladj tovább, hogy biztosan a TE célodhoz vigyen Én is épp ezt tapasztaltam korábban és ezt tapasztalom azoknál a partnereimnél is, akik korábban egyedül, de már elindultak az úton, túl gyakran sűrű ott az erdő, hideg és túl sok az akadály, túl sok az útelágazás is… Épp ezért alkottam meg a Tudatos Nők Építő Közösségét, hogy mindez leküzdhető legyen! Hogy bár így is jönni fognak akadályok? Lesz-e sűrű az erdő és hideg? És útelágazások is lesznek? IGEN, LESZNEK! Mert ezeket bárhogy is akarjuk, de nem tudjuk elkerülni, AZONBAN az tuti biztos, hogy nem leszel egyedül, bármerre is nézel majd, ott lesznek melletted azok a Nők, akik szintén haladnak… ki előtted, ki utánad, de haladnak veled vagy akár melletted. Nekik mindig odaszólhatsz, tőlük mindig kérdezhetsz, nekik mindig lesz olyan mondatuk, szavuk, olyan iránymutatásuk, amik túl fognak lendíteni Téged vagy épp majd Te fogsz így segíteni a másik veled egy irányba haladónak… S már bizton érezni fogod, hogy jöhet bármilyen akadály, bármilyen útelágazás, tudni fogod mit, hogyan ugorj, lépj meg, merre menj tovább!

Soha NE haladj egyedül! Mert akkor bizonytalan leszel és le fogsz lassulni és el is fogsz térülni, mert túl sűrű az erdő és hideg, sok útelágazással... Hanem inkább HALADJ EGYÜTT MÁSOKKAL, olyanokkal, akik szintén egy irányba tudnak veled nézni. S együtt, egymás „kezét” fogva, támogatva, mindenki egyedül is sokkal sikeresebb és eredményesebb lesz és tuti biztos, hogy TE is, ÉN is és ŐK is célba fogunk, fognak érni!!!

Ha most ezt olvasod, hidd el nem véletlen! Ez egy jel épp Neked! Épp ezért NE is gondolkozz tovább egy percet sem! Csatlakozz Te is a Tudatos Nők Építő Közösségéhez! Mert míg egyedül hideg és sűrű az erdő, sok bizonytalan útelágazással, addig együtt sokkal tisztább lesz az út előtted, könnyedebb és tutira biztosabban ugrod meg az akadályokat is! Várunk! Nagy Kata Önismereti, Személyiségfejlesztő Mentor


5 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page